top of page

Om oss

Automatisering, kärnan i vår verksamhet.

AutoRedovisning är en modern redovisningsbyrå med digitaliserade tjänster och kvalificerade redovisningskonsulter. Med hjälp av dagens utvecklade teknik har vi delar av bokföringen och andra rutiner automatiserad och kan istället fokusera på kvalitetskapande arbete och praktiska skräddarsydda lösningar till dig som kund. Vi är ett kompetent team med varierande bakgrunder. Vi präglas av en inkluderande och familjär företagskultur och erbjuder en bred tjänsteportfölj.

Vår vision och affärside

Erbjuda praktiska skräddarsydda lösningar för företagare till förmånliga priser.

- ”Med automatiserade lösningar vill vi vara den effektiva och moderna byrån som erbjuder kvalitativa och skräddarsydda tjänster till våra kunder.”

Srf-auktoriserad-byra_tvarad.jpg

Auktoriserad byrå 2022

"Auktorisationen är en kvalitetsstämpel som står för hög kvalitet, kompetens och erfarenhet!"

Genom att anlita en Auktoriserad Redovisningsbyrå får du rätt kompetens, effektiva kvalitetssäkrade rutiner, flerårig erfarenhet och en naturlig rådgivare som fungerar som företagets bollplank i frågor som rör ekonomi, administration och företagande. Via din auktoriserade Redovisningsbyrå skapar du också bättre förutsättningar för ditt företags förtroende på marknaden.

Årets Nystartsbyrå

"AutoRedovisning en snabbt växande byrå med starkt servicefokus, som på kort tid har implementerat ett digitaliserat arbetssätt och byggt upp en stabil och lojal kundstock".

Priset delas ut till en redovisningsbyrå som visat snabb utveckling på kort tid etablerat sig på marknaden med hållbar affärsmodell.

digitaliseradbyra_2021_3000px.png
digitaliseradbyra_2020_300px.png

Digitaliserad byrå

"En byrå i framkant när det gäller digitala programlösningar och effektiva arbetsflöden".

En Digitaliserad byrå är en redovisningsbyrå som jobbar digitalt och automatiserat med olika flöden i moderna programvaror som effektiviserar samarbetet mellan redovisningsbyrå och kund, dels om att man jobbar med en attraktiv affärsmodell.

Möt Teamet

Vårt härliga team strävar efter att leverera kvalite till våra kunder varje dag. Vi har skapat en inspirerande atmosfär som främjar personlig utveckling, där varje individ uppmuntras att utforska sin egen unika väg och modigt ta initiativ. Genom en kombination av utbildning, stöd och utmaningar skapar vi en miljö där vi växer både som individer och som ett samspelt team.

evi portr4.jpg

Evindar Atmaca

VD, Certifierad rådgivare

3A3A0728(1).jpg

Annie Ekström

Redovisningskonsult

3A3A0849(1).jpg

Michelle Edman

Auktoriserad redovisningskonsult

3A3A0487(1).jpg

Karin Edlund

Redovisningskonsult

3A3A0520(1).jpg

Sandro Nazar

Redovisningskonsult

Aleli1_edited.jpg

Aleli Rodriguez

Ansvarig reskontra, red.konsult

bottom of page