Om oss

Automatisering, kärnan i vår verksamhet.

AutoRedovisning är en modern redovisningsbyrå med digitaliserade tjänster och kvalificerade redovisningskonsulter. Med hjälp av dagens utvecklade teknik har vi delar av bokföringen och andra rutiner automatiserad och kan istället fokusera på kvalitetskapande arbete och praktiska skräddarsydda lösningar till dig som kund. Vi erbjuder ett smidigt och lätttillgängligt sätt att hantera hela ditt bolags ekonomi via mobilen, samt en dedikerad redovisningskonsult som personligen är involverad i ditt företags ekonomi. Allt för att förenkla vardagen för dig som företagare.

Vår vision och affärside

Erbjuda praktiska skräddarsydda lösningar för företagare till förmånliga priser.

Med fokus på automatisering vill vi vara den effektivaste och modernaste redovisningsbyrån på marknaden och erbjuda smidiga och praktiska lösningar för företagare till förmånliga priser.

Årets Nystartsbyrå

"AutoRedovisning en snabbt växande byrå med starkt servicefokus, som på kort tid har implementerat ett digitaliserat arbetssätt och byggt upp en stabil och lojal kundstock".

Priset delas ut till en redovisningsbyrå som visat snabb utveckling på kort tid etablerat sig på marknaden med hållbar affärsmodell.

Digitaliserad byrå 2022

"En byrå i framkant när det gäller digitala programlösningar och effektiva arbetsflöden".

En Digitaliserad byrå är en redovisningsbyrå som jobbar digitalt och automatiserat med olika flöden i moderna programvaror som effektiviserar samarbetet mellan redovisningsbyrå och kund, dels om att man jobbar med en attraktiv affärsmodell.