top of page

Hantera dina ärenden via mobilen

Driva företag kan vara enormt stimulerande och utvecklande och för många en dröm som förverkligas! Undantaget är arbetsbördan av all administration och krånglig bokföring. Det behöver inte vara så! Med hjälp av senaste tekniken har vi automatiserade processer och samlat praktiska lösningar till dig som företagare, allt i en app i mobilen.

smartphone%20AutoRedovisning_edited.jpg

Digitalt

Hantera dina fakturor och kvitton digitalt vart än du befinner dig, I bilen eller lokalen, smidigt via mobilen. Skicka löneunderlag och få tillbaks lönespecifikationer. Du har närsomhelst tillgång till en översikt av ditt företags ekonomi i realtid.

brainstorming

Rådgivning

Få rådgivning av din kvalificerade redovisningskonsult inom redovisning och skatt, samt affärsutveckling och lönsamhet. En affärspartner som är personligt involverad i ditt företags ekonomi. 

Betalningar

pengar

Med våra olika bankintegrations lösningar kan du på ett enkelt sätt både godkänna och betala fakturor samtidigt direkt från appen.

Branschanpassat

integrationer2.png

Vi identifierar dina behov av specifika tjänster anpassade för din bransch, som tex tidsrapportering, smarta kassaintegrationer och en mängd andra integrationslösningar.

bottom of page