Hantera dina ärenden via mobilen

Driva företag kan vara enormt stimulerande och utvecklande och för många en dröm som förverkligas! Undantaget är arbetsbördan av all administration och krånglig bokföring. Det behöver inte vara så! Med hjälp av senaste tekniken har vi automatiserade processer och samlat praktiska lösningar till dig som företagare, allt i en app i mobilen.

google.png

Digitalt

Hantera dina fakturor och kvitton digitalt vart än du befinner dig, I bilen eller lokalen, smidigt via mobilen. Skicka löneunderlag och få tillbaks lönespecifikationer. Du har närsomhelst tillgång till en översikt av ditt företags ekonomi i realtid.

brainstorming

Rådgivning

Via appen kan du chatta direkt med din redovisningskonsult som är personligt involverad i ditt företags ekonomi. Du får även viktiga pushnotiser och aviseringar.

Rådgivning

pengar

Med våra olika bankintegrations lösningar kan du på ett enkelt sätt både godkänna och betala fakturor samtidigt direkt från appen.

Branschanpassat

kock

Vi identifierar dina behov av specifika redovisningstjänster anpassade för din bransch, som tex smarta kassaintegrationer och en mängd andra integrationslösningar.